Välkomna till Mopsförmedlingen

Om du är en stor mopsälskare som vill skaffa sig en liten mopsvalp så har du hamnat rätt! Det är inte alltid lätt att få tag på mopsvalpar i Sverige. Dessutom krävs det att man gör en noggrann undersökning som hundköpare. Det sista du vill som husse är att få en osund valp från en oseriös hunduppfödare.

Genom att köpa en mopsvalp som annonseras av 
Tjeckiska kennlar på  Mopsförmedlingen garanteras Ni en valp som möter alla Era förväntningar. Vi ställer höga krav på hunduppfödare och jobbar endast med kennlar vi har besökt och som vi har nära kontakt med. Detta ger en garant på att vi svarar mot de krav på trovärdighet som ställs av Er.

Vi ställer även krav på de som är intresserade av att köpa en valp via oss. Det är ytterst viktigt för oss att de valpar som vi förmedlar hamnar i goda händer.

Mopsförmedlingen är alltid noggranna med att följa jordbruksverkets importregler. Ni kan läsa mer om detta under delen “Hur det går till"

Mopsförmedlingen startades 2008. Bilder på sålda valpar finns under "Förmedlade valpar" eller på Facebook.

Valpar som har hittat hem via Mopsförmedlingen under 2019

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Senaste nytt!!!

Just nu är alla valpar sålda.
Fler kullar kommer erbjudas under hösten 2020 Men allt beror på hur situationen med Corona pandemi utvecklas.

 


Ny bildgalleri håller på att skapas. Den hittar ni under förmedlade valpar. Där kommer ni kunna se bilder som är inskickade av nöjda mopsägare.


Mopsförmedlingens framgångsrika mopsar!!
Mopsen Povel (Armstrong Pibaro är nu Svensk Champion!! Han blev även BIR i Västerås 24 maj 2016 Stor grattis!!!